Site icon Norway 2030

Mikrobiolog advarer mot mRNA-injeksjoner og PCR-tester

Mikrobiologen og forskeren Runi Rogers advarer mot mRNA-injeksjoner. Hun sier at alle som tar vaksinen i virkeligheten er forsøkskaniner fordi mRNA-vaksinen er et eksperimentelt preparat som ikke er ferdig utprøvd.

Rogers sier at det å velge piggproteinet som antigen var et veldig dårlig valg. Man kan komme i en situasjon der kroppen konstant produserer piggprotein. De som er vaksinert overfører et eller annet til sine medmennesker, og det tror man er piggproteinet.

Pfizer har selv advart i en studierapport at de som er i kontakt med nyvaksinerte mennesker må rapportere alt som finnes av merkelige fenomener de kan oppleve, og det er særlig blødninger det gjelder. Det kan være blødninger fra livmor eller underhudsblødninger. Det er kommet rapporter om små jentebarn som har fått menstruasjonsblødninger i en alder av 10 år og eldre kvinner i 70-80-årsalderen som har begynte å menstruere igjen.

Piggproteinet er et skummelt molekyl, sier Rogers. Piggproteinet river i stykker celler. Kroppen kommer i en autoimmun tilstand og kan gi cytokinstorm. Det kan gå 1-3 år før det oppstår. De færreste får umiddelbare bivirkninger av vaksinen. De fleste som får vaksinen merker ingenting nå. Problemet er lenger ned i løypa.

Rogers sier at det er fullstendig vanvittig å vaksinere unge mennesker som nesten ikke blir syke. Hvorfor vaksinere mot noe som det finnes gode medisiner mot? Vi har gode medisiner som f.eks. Ivermektin og Hydrosyklorokin, sammen med sink, C- og D-vitamin.

Rogers tar opp det faktum PCR-testen ikke skal brukes for å diagnostisere sykdom. PCR-testens oppfinner Kary B. Mullis fikk Nobelprisen i kjemi i 1993 for oppfinnelsen av PCR-testen. Mullis sa selv at PCR-testen ikke skal brukes for å diagnostisere smittsomme sykdommer.

Rogers sier at av friske mennesker som tester positivt på PCR-testen, er 90 % falske positive, ettersom testen plukker opp noe annet enn faktisk sykdom.

Hør hele intervjuet med Runi Rogers:

https://www.buzzsprout.com/1790541/

Exit mobile version