Mikrobiolog advarer mot mRNA-injeksjoner og PCR-tester

Mikrobiologen og forskeren Runi Rogers advarer mot mRNA-injeksjoner. Hun sier at alle som tar vaksinen i virkeligheten er forsøkskaniner fordi mRNA-vaksinen er et eksperimentelt preparat som ikke er ferdig utprøvd.

Rogers sier at det å velge piggproteinet som antigen var et veldig dårlig valg. Man kan komme i en situasjon der kroppen konstant produserer piggprotein. De som er vaksinert overfører et eller annet til sine medmennesker, og det tror man er piggproteinet.

Pfizer har selv advart i en studierapport at de som er i kontakt med nyvaksinerte mennesker må rapportere alt som finnes av merkelige fenomener de kan oppleve, og det er særlig blødninger det gjelder. Det kan være blødninger fra livmor eller underhudsblødninger. Det er kommet rapporter om små jentebarn som har fått menstruasjonsblødninger i en alder av 10 år og eldre kvinner i 70-80-årsalderen som har begynte å menstruere igjen.

Piggproteinet er et skummelt molekyl, sier Rogers. Piggproteinet river i stykker celler. Kroppen kommer i en autoimmun tilstand og kan gi cytokinstorm. Det kan gå 1-3 år før det oppstår. De færreste får umiddelbare bivirkninger av vaksinen. De fleste som får vaksinen merker ingenting nå. Problemet er lenger ned i løypa.

Rogers sier at det er fullstendig vanvittig å vaksinere unge mennesker som nesten ikke blir syke. Hvorfor vaksinere mot noe som det finnes gode medisiner mot? Vi har gode medisiner som f.eks. Ivermektin og Hydrosyklorokin, sammen med sink, C- og D-vitamin.

Rogers tar opp det faktum PCR-testen ikke skal brukes for å diagnostisere sykdom. PCR-testens oppfinner Kary B. Mullis fikk Nobelprisen i kjemi i 1993 for oppfinnelsen av PCR-testen. Mullis sa selv at PCR-testen ikke skal brukes for å diagnostisere smittsomme sykdommer.

Rogers sier at av friske mennesker som tester positivt på PCR-testen, er 90 % falske positive, ettersom testen plukker opp noe annet enn faktisk sykdom.

Hør hele intervjuet med Runi Rogers:

https://www.buzzsprout.com/1790541/

Folkets 17. mai-tog 2021 i Oslo

Bli med på den

Viktigste 17. mai-feiringen siden 1814!

Hvert eneste år har vi feiret den viktigste dagen i vår nasjons historie. I fjor ble markeringen avlyst for første gang siden krigen. Nå vil mange barn og voksne ha 17. mai-feiringen tilbake!

Derfor samles vi til et uoffisielt 17. mai-tog i Oslo der stivpynta folk kan møtes helt tilfeldig og feire Norges grunnlovsdag på en verdig måte.

Oppmøte på sjøsiden av Rådhuset fra kl. 11:00

Husk bunad eller finstas, flagg og godt humør.

… og gjerne hornmusikk om du har!

Ja, vi elsker dette landet.

ET RUNGENDE HIPP, HIPP, HURRA!

Arrangør: Det Norske Folk